Professioneel auto-onderhoud doet u bij Reinders Autoservice!

Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur van uw auto en zorgt ervoor dat u veilig kunt blijven rijden. Reinders Autoservice is uw garage als het gaat om auto-onderhoud. De monteurs zijn in staat om goed zorg te dragen voor onderhoud en reparaties doordat zij geregeld trainingen en opleidingen volgen. Voor auto-onderhoud bent u bij Reinders Autoservice dus aan het juiste adres.

Mochten de monteurs mankementen aan uw auto ontdekken, dan wordt er meteen contact met u opgenomen. Alle kosten en reparaties worden met u besproken. U betaalt nooit teveel, er wordt altijd een goede prijs-kwaliteitsverhouding aangehouden bij Reinders Autoservice. De monteurs werken tegen een prima uurtarief en leveren onderdelen tegen een schappelijke en gunstige prijs

Grote onderhoudsbeurt

Met een grote onderhoudsbeurt kunt u weer zorgeloos en veilig de weg op. Een grote onderhoudsbeurt wordt altijd volgens de fabrieksvoorschriften uitgevoerd. Alle controlepunten die zijn opgegeven door de fabrikant worden nagelopen. Hierdoor behoudt u de fabrieksgarantie.

Wanneer uw auto toe is aan een grote onderhoudsbeurt ligt aan het merkt, type, leeftijd, kilometerafstand en het aantal kilometers van uw auto. U kunt ook deze regel aanhouden: na iedere 30.000 km of na 2 jaar een grote onderhoudsbeurt.

Kleine onderhoudsbeurt

Tijdens een kleine onderhoudsbeurt wordt uw auto op meer dan 20 belangrijke punten gecontroleerd. Bij Reinders Autoservice wordt onder andere uw motorolie ververst, uw oliefilter vervangen en uw ruitensproeiervloeistof bijgevuld. Een kleine onderhoudsbeurt is nodig na elke 15.000 km of ieder jaar.

Door de inspectieformulier die u meekrijgt bij een onderhoudsbeurt, heeft u altijd inzicht in de technische staat van uw auto. Wilt u auto-onderhoud? Bel dan naar 0523-272994 of plan hier uw afspraak.